Salutació de la Presidenta

 

Benvinguts/udes al portal web del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Volem fer que la transparència i una comunicació plural i oberta siguin una constant en aqueta legislatura i és per això que aquest espai web adquireix una important rellevància com a eina ideal per tal de materialitzar aquest compromís.

Les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) s’han convertit en una eina imprescindible avui dia que ens permet aquesta interacció entre la ciutadania  i l’administració (el Consell Comarcal).

En aquesta línia volem aprofitar, doncs, aquest recurs per donar a conèixer tots els serveis que s’ofereixen des del Consell Comarcal i per facilitar-ne, si cal, els seus tràmits utilitzant aqueta via telemàtica.

També hi trobareu informació bàsica sobre la nostra comarca i els seus municipis.

La importància que el turisme i la promoció econòmica tenen per a nosaltres fa que aquests àmbits tinguin espais web propis als quals us facilitem l’accés directament també des d’aquest canal de comunicació.

Esperem que el seu contingut us sigui d’ajuda i d’utilitat.

Ben afectuosament,

 

Carme Pallàs i Gallego
Presidenta

 

Si voleu contactar amb la presidència del Consell Comarcal de la Conca de Barberà podeu enviar un correu electrònic a presidencia@concadebarbera.cat