Jornades Europees del Patrimoni. Fem farina i pa artesanal en un molí medieval

  • Calendari: 9/10/2021 11:00h
  • Localització: Molins de la Vila (Montblanc)

    Visita guiada als molins medievals on coneixerem quins cereals s’utilitzaven a l’Edat Mitjana per fer farina i veurem com s’elaborava la farina en un molí fariner del segle XIII.

    Posteriorment participarem en un taller per aprendre els ingredients bàsics per fer una massa de pa de qualitat i agroecològica i experimentarem les principals passes per elaborar un pa artesanal. Al final del taller els participants es podran endur la seva peça elaborada per coure a casa.

     

    Material necessari:

    Bol amb capacitat de 3 a 5 litres, drap de cotó i un pot de conserva buit, per emportar-se llevat mare a casa.

    Mascareta anti-COVID.

     

    Places limitades

    Inscripcions: https://forms.gle/jwACa1hHN4nvcvmv7