Turisme

El servei de turisme del Consell Comarcal treballa entorn a la planificació turística de la Conca de Barberà, amb l’objectiu principal de promocionar els recursos turístics de la comarca i desenvolupar projectes estratègics per posar en valor tots els actius turístics. Des del servei es gestiona el ...
Des del Servei de Turisme del Consell Comarcal es realitzen diverses actuacions als ajuntaments de la comarca. Aquestes actuacions fomenten la creació de nous productes turístics a la Conca i, en conseqüència, milloren el posicionament del nostre territori dins el mapa turístic de Catalunya.
Amb l’objectiu principal d’augmentar el flux turístic a la comarca, el servei de turisme promou i canalitza accions de tota mena per promocionar i donar a conèixer l'extensa i variada oferta turística de la comarca, tant a nivell nacional com internacional.
L’Oficina Comarcal de Turisme, ubicada al Monestir de Poblet, és el punt de referència dels turistes que visiten la nostra comarca. Des d’aquest espai, es redistribueix el turista per tot el territori, informant-lo de tota la oferta turística i cultural de la comarca.
Des del servei es gestiona la marca turística “La Ruta del Cister”. La Ruta del Cister es va crear l’any 1989 amb l’objectiu de desenvolupar turística i econòmicament les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell.
Subscriure a