152 persones participen en la XXVII Trobada de la Gent Gran de la Conca de Barberà

03/07/2024 Actualitat

152 persones participen en la XXVII Trobada de la Gent Gran de la Conca de Barberà

Es va dur a terme a Vimbodí i Poblet

El passat dissabte 29 de juny va tenir lloc la XXVII Trobada de la Gent Gran de la Conca de Barberà al municipi de Vimbodí i Poblet, enguany organitzada pel Casal d’Avis d’aquest municipi i amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament.

Va ser un èxit total ja que hi van participar 152 persones de tota la comarca que van gaudir d’una jornada cultural i lúdica durant tot el dia.

La Trobada es va inaugurar amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela; el president del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran de la Conca de Barberà, Santi Fornés i la presidenta del Casal d’Avis de Vimbodí i Poblet, Pilar Carrión. Després de l’esmorzar al local dels jubilats i jubilades, van començar les vistes guiades pel municipi i el Museu del Vidre.

Acabada aquesta primera part de la jornada, es va continuar amb el dinar de germanor al Pavelló Municipal, on la Coral del municipi, Veu de la Terra, va amenitzar l’hora del cafè amb un repertori de cançons que va emocionar al públic present. Ja per acabar, el duet Estel Blau ens va regalar dues hores de música per a ballar i divertir-se fins al final de la jornada. 

Tot plegat, va ser un dia ple de riures i de bons moments que ben segur es recordaran durant molt de temps!

La Trobada de la Gent Gran de la Conca de Barberà és una iniciativa del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran, que es porta a terme cada any en un municipi diferent, amb el suport i col·laboració dels Ajuntaments i de l’Àrea d’Igualtat, Migracions i Acció Comunitària del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.