Bona participació de l'edició de la tercera edició del Vinyafest en família 2024

29/05/2024 Actualitat

Bona participació de l'edició de la tercera edició del Vinyafest en família 2024

Enguany les diferents activitats es van dur a terme a Rocafort de Queralt i a Barberà de la Conca

Aquest cap de setmana va tenir lloc la tercera edició del Vinyafest en Família on es va poder gaudir d'activitats al voltant dels cellers, del vi i de la vinya als municipis de Rocafort de Queralt i de Barberà de la Conca.

El Vinyafest és un esdeveniment enoturístic que se celebra en llocs únics i excepcionals de la Conca de Barberà, durant tot el dissabte va tenir lloc al celler modernista de Rocafort de Queralt obra de l'arquitecte Cèsar Martinell actualment propietat de Celler Domenys.

El diumenge el Vinyafest es va celebrar en un altre lloc excepcional al Viver de celleristes de Barberà de la Conca, situat al primer celler cooperatiu fundat a l’estat espanyol. Actualment el Viver de celleristes es troba en ple rendiment amb vuit cellers de la comarca on elaboren els seus vins.

Els cellers que van participar en la festa són; Gabor celler, Carlania, Niu celler, Celler Masades, Clos Montblanc, Mas de la Pansa, Costador, Pla de la Masó, Agrícola de Barberà i celler Vidbertus i el Portal 19 va oferir exquisits aperitius.

Durant tot el cap de setmana el públic va poder gaudir d'activitats culturals i turístiques al voltant del vi i la vinya; visites guiades als cellers, visites culturals al poble, tallers per a infants, conta contes musicals, etc. La fi de festa va tenir com a invitat especial el Joan Reig, el bateria del grup Els Pets.

El Vinyafest és una iniciativa de l'àrea de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb el suport del Patronat de Turisme Costa Daurada, els ajuntaments on cada any esdevé la festa, la DO i sobretot compta amb el suport i la participació dels cellers.