El Consell Comarcal entrega els premis d'honor de la Conca de Barberà

28/06/2022 Actualitat

El Consell Comarcal entrega els premis d'honor de la Conca de Barberà

Va tenir lloc ahir dilluns a la sala noble del Palau Alenyà

El Consell Comarcal va fer entrega, ahir dilluns a la tarda, dels premis d'honor de la Conca de Barberà. Aquesta setena edició té per objecte reconèixer aquelles actuacions meritòries portades a terme al si de la comarca per entitats, empreses o persones.

Els Premis d'Honor es componen de tres categories diferents:

Els Diplomes de Reconeixement Comarcal, adreçats a reconèixer empreses, entitats i persones en l'àmbit individual; les Mencions de Serveis Distingits, per reconèixer les entitats públiques, els funcionaris o el personal de l'administració; i per últim, de caràcter extraordinari, les Distincions d'Honor, per guardonar actuacions molt meritòries i extraordinàries de caràcter comarcal o supracomarcal.

En aquesta ocasió la Comissió de Valoració dels Premis d'Honor va proposar i el Ple del Consell Comarcal acaba d'aprovar per unanimitat, a proposta dels seus respectius ajuntaments, la concessió dels següents reconeixements:

Concedir el Diploma de Reconeixement Comarcal, regulat pels articles 10 i 11 del Reglament d'Honors i Distincions, a les següents entitats i persones:

Primer. Al senyor Josep Maillo i Estruch. Músic i artesà de l'Espluga de Francolí, per la tasca desinteressada al capdavant de la Coral Aprodisca i per la seva implicació personal i desinteressada en l'àmbit musical, teatral i d'arts plàstiques de l'Espluga de Francolí i, per extensió, de la Conca de Barberà.

Segon. A la Coral Aprodisca, de l'Espluga de Francolí, amb motiu de la celebració del seu desè aniversari. Felicitant-los per l'esforç realitzat i el camí recorregut en aquesta dècada de funcionament i desitjant-los-hi una llarga i pròspera trajectòria.

Tercer. Al senyor Pere Balsells Jofre, empresari i mecenes, descendent de Santa Coloma de Queralt, per la recuperació de la capelleta de Sant Magí de Santa Coloma de Queralt i pel dilatat i generós mecenatge portat a terme des de fa dècades envers les iniciatives.

L'acte va ser molt emotiu amb una sala noble del Palau Alenyà plena de gom a gom.