El Consell Comarcal presta serveis tècnics municipals a 20 ajuntaments de la comarca

25/06/2024 Actualitat

El Consell Comarcal presta serveis tècnics municipals a 20 ajuntaments de la comarca

El percentatge de dedicació ha augmentat un 1% respecte a l'any anterior

El Consell Comarcal presta els serveis tècnics municipals a 20 ajuntaments de la comarca. Aquests municipis són: Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, Forès, l'Espluga de Francolí, les Piles, Llorac, Passanant i Belltall, Pira, Pontils, Rocafort de Queralt, Sarral, Savallà del Comtat, Senan, Solivella, Vallclara, Vallfogona de Riucorb, Vilanova de Prades, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. També es presta el servei d'assistència en matèria d'enginyeria per fer informes d'expedients d'activitats de la comarca a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i de Vimbodí i Poblet.

Dins de les funcions que es fan estan les urbanístiques, activitats i espectacles, via pública i serveis urbans, obres de promoció municipal i altres.

El personal associat als serveis tècnics municipals desenvolupa les funcions que són pròpies del càrrec, circumscrites en l'abast de la titulació tècnica i les competències que aquesta li atribueix, i per encàrrec municipal.

El percentatge de dedicació per a la realització dels serveis tècnics municipals han augmentat un 1% respecte a l'any anterior, sent 1989 hores des de principi d'any.

També, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, mitjançant els serveis tècnics propis, presta, a sol·licitud dels ajuntaments de la comarca, assistència tècnica en la redacció de projectes tècnics i direcció d'obres, entre altres.

El total d'assistències tècniques sol·licitades durant el primer trimestre de l'any 2024, a l'oficina tècnica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, ha sigut de 25, el que ha comportat un total de 2483 hores.

Aquest servei té la col·laboració de la Diputació de Tarragona mitjançant el conveni d'assistència tècnica dins el marc del conveni únic.