El Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà manté la seva campanya de punts informatius amb èxit

19/09/2023 Actualitat

El Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà manté la seva campanya de punts informatius amb èxit

Aquest mes de setembre es realitzaran 17 punts informatius

El Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha reprès la seva campanya de punts informatius centrats en la sostenibilitat i el reciclatge. Durant els mesos de juny i juliol, es van dur a terme un total de 28 punts informatius. Ara, al mes de setembre, hem reiniciat la campanya als municipis pendents, incloent-hi Montblanc, l'Espluga de Francolí, Vilaverd, El Pinetell, entre d'altres. Aquest mes de setembre estan programats 17 punts informatius que es realitzaran en diferents franges horàries per tal d'arribar al màxim possible de població. Fins a la data actual, ja s'han involucrat 870 ciutadans en els punts informatius realitzats, persones interessades a aprendre més sobre pràctiques sostenibles relacionades amb el medi ambient.

Mitjançant aquests punts informatius, el Consell Comarcal està aconseguint sensibilitzar la població en diverses campanyes ambientals, com ara el reciclatge de residus tèxtils, la recollida selectiva, el reciclatge de l'oli vegetal de cuina i la prevenció de residus. Les persones que assisteixen als punts tenen l'oportunitat de conèixer bones pràctiques de reciclatge i també d'actualitzar les seves dades i targetes de residència per millorar el funcionament, en el cas dels municipis amb el sistema de contenidors tancats.

La participació activa de la comunitat demostra un creixent interès en aquestes qüestions ambientals i una forta voluntat de preservar el nostre entorn natural.

La campanya ha estat capaç d'arribar a diversos municipis de la comarca. El lliurament de materials, com ara bosses per a la recollida selectiva, embuts per a l'oli vegetal, bosses per a la prevenció de residus i bosses de la campanya de recollida de tèxtil porta a porta, ha estat clau per fomentar una correcta separació i recollida de residus.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà insta la ciutadania a seguir participant activament en aquesta iniciativa, contribuint a convertir la comarca en un exemple en matèria de reciclatge i sostenibilitat. Amb petits gestos, es pot aconseguir un canvi significatiu cap a un futur més verd i responsabilitzat amb el medi ambient.

Si t'agrada viure aquí recicla.