Els serveis d'informàtics del Consell Comarcal realitzen 521 assistències durant aquest primer trimestre del 2022

16/05/2022 Actualitat

Els serveis d'informàtics del Consell Comarcal realitzen 521 assistències durant aquest primer trimestre del 2022

El Consell Comarcal dóna suport a tots els ajuntaments de la comarca

Els serveis d’informàtics del Consell Comarcal han realitzat un total de 521 assistències durant el primer trimestre d'aquest any. Això significa un increment del 18% en comparació amb el primer trimestre del 2021.

El Consell Comarcal dóna suport a tots els ajuntaments de la comarca amb assistència informàtica que es pot diferenciar en quatre tipus: en matèria de seguretat informàtica i gestió web, de software, en desplegament de la xarxa de telecomunicacions i assistència en l'administració electrònica.

Els municipis que més incidències han registrat són Montblanc, Santa Coloma de Queralt i l'Espluga de Francolí.

En el cas d'aquests dos darrers municipis, són els que més han augmentat el nombre d'assistències respecte al mateix període de l'any anterior, ja que són els dos municipis que ja s'han incorporat a la xarxa comarcal de comunicacions.

Ambdós ajuntaments ja disposen de la connexió de la seu principal de l'ajuntament a la xarxa de telecomunicacions del Consell Comarcal mitjançant fibra òptica per cable o radioenllaç. La connexió a la xarxa permet a l'ajuntament poder accedir a serveis de telefonia i dades del Consell Comarcal. Aquesta connexió comporta la integració, connexió i manteniment de la xarxa de comunicacions per part del Consell Comarcal, que es fa càrrec de qualsevol reparació o restauració del servei en casos d'anomalies.