Els serveis tècnics municipals del Consell Comarcal dediquen 1.968 hores durant el primer trimestre de l'any

23/05/2023 Actualitat

Els serveis tècnics municipals del Consell Comarcal dediquen 1.968 hores durant el primer trimestre de l'any

La dedicació ha augmentat un 12% respecte al mateix període de l'any anterior

El Consell Comarcal presta els serveis tècnics municipals a 20 ajuntaments de la comarca mitjançant conveni amb els mateixos ajuntaments i a través de l'aportació econòmica per part de la Diputació de Tarragona en matèria del conveni d'assistència tècnica dins el marc del conveni únic. Aquests municipis són: Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, Forès, l'Espluga de Francolí,  Llorac, Passanant i Belltall, les Piles, Pira, Pontils, Rocafort de Queralt, Sarral, Savallà del Comtat, Senan, Solivella, Vallclara, Vallfogona de Riucorb, Vilanova de Prades, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. S’ha ampliat també temporalment el servei d'assistència en matèria d'enginyeria per informar expedients d'activitats a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí.

El personal associat als serveis tècnics municipals desenvolupa les funcions que són pròpies del càrrec, circumscrites en l'abast de la titulació tècnica i les competències que aquesta li atribueix, i que per encàrrec municipal poden ser d’àmbit urbanístic, d’activitats i espectacles, de la via pública i els serveis urbans, les obres de promoció municipal, entre d’altres.

Durant aquest primer trimestre de l'any, s’han dedicat un total de 1.968 hores als serveis tècnics municipals, el que suposa un augment del 12% respecte al mateix període de l'any anterior.

Pel que fa a l'oficina tècnica, el total d'assistències tècniques sol·licitades durant el primer trimestre de l'any 2023, ha sigut de 27. El nombre de  sol·licituds d’assistència tècnica s’ha reduït un 23% respecte a l'any anterior. Tot i això, les hores de dedicació per a la realització de les assistències en curs ha augmentat un 15% respecte el mateix període de l'any anterior.