Es presenta el nou catàleg de propostes "En Pot Petit 2023"

23/01/2023 Actualitat

Es presenta el nou catàleg de propostes "En Pot Petit 2023"

Per aquest primer trimestre de l’any, hi ha dotze propostes repartides arreu de la comarca

El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà presenta el nou catàleg de propostes “En Pot Petit 2023” per al primer trimestre de l’any amb un recull de dotze propostes repartides arreu de la comarca i sobre temàtiques aptes per a tots els gustos i interessos programades en un calendari i amb una periodicitat trimestral, perquè el visitant pugui planificar prèviament la seva estada. 

Aquestes propostes segueixen els valors i requisits inicials: ser activitats que prioritzin el benestar del territori; ser accions que fomentin la conservació i preservació del patrimoni; han de promoure la cohesió entre turista i població local i, sobretot, han d’anar dirigides a grups reduïts (màxim 15 persones).

Aquesta actuació ha estat possible gràcies al treball conjunt entre Turisme Conca de Barberà i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible - XatsConca.

En aquest enllaç es pot descarregar el catàleg d’aquest primer trimestre: https://concadebarberaturisme.cat/descarregat-el-cataleg-de-propostes-en-pot-petit-2023-a-la-conca-de-barbera/