L'entrega dels Premis d'Honor de la Conca es durà a terme al Monestir de Poblet

02/07/2024 Actualitat

L'entrega dels Premis d'Honor de la Conca es durà a terme al Monestir de Poblet

Posteriorment tindrà lloc el concert del Cor de Cambra del Palau de la Música

 

El pròxim dissabte 13 de juliol a les 20 hores a la plaça de la Corona d'Aragó del Monestir de Poblet es farà l'entrega dels Premis d'Honor de la Conca de Barberà en la seva novena edició. L'acte de lliurament que, és obert a tothom i que es retransmetrà en directe a través del canal de YouTube del Consell Comarcal, comptarà amb la presència de la soprano Charo Tris.

Un cop finalitzat l'acte, a la mateixa ubicació a les 22 hores hi haurà el concert del Cor de Cambra del Palau de la Música titulat "Un cant a la natura, un crit a la terra".

El programa del concert inclourà obres de compositors catalans i internacionals que giren al voltant de la temàtica de la natura i el medi ambient. Entre les peces que s'interpretaran hi haurà "El cant dels ocells" de Janequin, "Ni al bosc" de Brahms i "Adeu al bosc" de Mendelssohn.

Amb aquest concert, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana vol fer una crida a la reflexió sobre la importància de la cura del medi ambient i la necessitat de preservar la natura per a les futures generacions. La formació catalana, reconeguda per la seva excel·lència artística, ha preparat un programa emotiu i suggerent que sens dubte, no deixarà ningú indiferent.

L'entrada al concert és lliure.