Millores a l'edifici del Palau Alenyà, seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

27/06/2024 Actualitat

Millores a l'edifici del Palau Alenyà, seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Entre les principals actuacions s'ha renovat totalment la porta d'accés principal i s'ha implementat una instal·lació de ventilació

L'edifici del Palau Alenyà, seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, durant els darrers dos mesos, ha experimentat una sèrie de millores.

La primera i més visible és que s'ha canviat la porta d'accés principal pel carrer Sant Joan, en la que s'ha substituït la fusteria practicable existent per un cancell construït a base de perfileria metàl·lica i vidre, amb portes corredisses automàtiques, així com l'adequació dels paviments i instal·lacions per tal de fer accessible i sense necessitat de cap assistència l'accés a l'edifici a persones amb mobilitat reduïda. Amb aquest nou accés s'ha millorat substancialment l'aïllament tèrmic i l'entrada d'aire exterior de manera no controlada a l'edifici a través de la porta principal. L'empresa adjudicatària ha estat Serralleria Avellà, S.L. i l'import de l'actuació ha estat de 20.785,00 € més IVA.

Per altra banda, també s'ha realitzat la instal·lació d'un conjunt de ventilació per la renovació de l'aire a la totalitat dels espais de planta baixa i planta tercera, i parcialment d'alguns espais de planta primera i segona que consta d'un equip amb recuperació de calor amb capacitat d'aprofitar bona part de l'energia tèrmica present a l'aire interior climatitzat per transferir-la a l'aire aportat des de l'exterior. 

L'empresa adjudicatària ha estat Mantfred del Gas, SL i l'import de l'actuació ha estat de 46.988,00 € més IVA.