Què és l'OVT?

L’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) et permet fer, a través d’Internet, tramitacions oficials, consultes, o informar-te sobre la teva relació amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Tot i que des del Consell Comarcal es segueixen oferint els serveis presencials, l'OVT és una manera d’agilitzar els tràmits amb un estalvi de temps i desplaçaments, ja que no cal que ens personem a les oficines comarcals. L’OVT està oberta les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Els tràmits virutals són tant segurs i veraços com els efectuats mitjançant l’atenció personal, únicament ens cal un identificador digital que garanteixi la nostra identitat a Internet i asseguri la integritat i confidencialitat.

Com a persona física haureu de disposar d’idCAT Mòbil o d’un certificat digital com l’IdCAT. Si sou empresa necessitareu un certificat digital d’una autoritat certificadora qualificada (FNMT, Camerfirma). 

Des del Consell Comarcal, juntament amb la Diputació de Tarragona i el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya, es treballa per ampliar progressivament els serveis que es poden oferir a través de l’Oficina Virtual de Tràmits.