Oficina Jove

 
 
 
 
 

L’Oficina Jove és un equipament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) on la gent jove troba tots els serveis necessaris per tal d’afavorir la construcció del propi projecte de vida.

L’Oficina Jove coordina els serveis d’informació i assessorament juvenil de la Conca de Barberà i està en conveni amb la Direcció General de Joventut, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc. L’Oficina Jove ofereix informació general en matèria d’educació, cultura, formació, mobilitat nacional i internacional, participació, salut, treball i habitatge. L’objectiu final és que el jovent pugui trobar en una finestreta única la informació per resoldre tot allò que necessita.


C. Sant Josep, 18 - 43400 Montblanc
Tel: 977 861 232  Fax: 977 862 424

www.concajove.cat 

joventut@concadebarbera.cat

 671 099 621


Conseller Comarcal Joventut i Participació Ciutadana
Ricard Miquel Cabestany

 
Equip tècnic de l'Oficina Jove:

Gabriel Serra. Cap del Servei de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana i director de l'Oficina Jove.
gserra@concadebarbera.cat

Gemma Roselló. Responsable del Servei Comarcal de Joventut i tècnica-dinamitzadora del municipi de Pira.
grosello@concadebarbera.cat

Judit Albalat. Tècnica comarcal de Participació Ciutadana i tècnica-dinamitzadora dels següents municipis: Barberà de la Conca, Blancafort, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Vilanova de Prades i Vallclara. jalbalat@concadebarbera.cat

Estel Bové. Tècnica-dinamitzadora dels següents municipis: l'Espluga de Francolí, Rocafort de Queralt, Sarral, Solivella, Vilaverd i Vimbodí i Poblet.
ebove@concadebarbera.cat

Gemma Torrelles: Tècnica-referent d'Ocupació Juvenil de la Conca de Barberà.
gtorrelles@concadebarbera.cat

Documents associats: