Oficina Jove

 
 
 
 
 

L’Oficina Jove és un equipament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) on la gent jove troba tots els serveis necessaris per tal d’afavorir la construcció del propi projecte de vida.

L’Oficina Jove coordina els serveis d’informació i assessorament juvenil de la Conca de Barberà i està en conveni amb la Direcció General de Joventut, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc. L’Oficina Jove ofereix informació general en matèria d’educació, cultura, formació, mobilitat nacional i internacional, participació, salut, treball i habitatge. L’objectiu final és que el jovent pugui trobar en una finestreta única la informació per resoldre tot allò que necessita.


C. Sant Josep, 18 - 43400 Montblanc
Tel: 977 861 232  Fax: 977 862 424

www.concajove.cat 

joventut@concadebarbera.cat

 671 099 621


Consellera Comarcal Joventut i Participació Ciutadana
Núria Forn
 
Equip tècnic de l'Oficina Jove:

Gabriel Serra. Cap del Servei de Cultura i Joventut, i director de l’Oficina Jove.
gserra@concadebarbera.cat

Gemma Roselló. Tècnica de programes de l’Oficina Jove, responsable de les actuacions en el marc del conveni de delegació de competències amb la Generalitat, i tècnica-dinamitzadora dels municipis de Conesa, Passanant i Belltall, Pira, Pontils, Rocafort de Queralt, Santa Coloma de Queralt, Vallfogona de Riucorb i Vilanova de Prades.
grosello@concadebarbera.cat

Judit Albalat. Tècnica de programes de l’Oficina Jove i tècnica-dinamitzadora dels següents municipis: Barberà de la Conca, l’Espluga de Francolí, les Piles, Sarral i Vilaverdjalbalat@concadebarbera.cat

Estel Bové. Tècnica de programes de l’Oficina Jove i tècnica-dinamitzadora dels següents municipis: Blancafort, Montblanc, Solivella, Vallclara i Vimbodí i Poblet.
ebove@concadebarbera.cat

Anna Pubill: Tècnica de suport en l'Ocupació Juvenil de la Conca de Barberà.
apubill@concadebarbera.cat

Documents associats: