Torneig futbol sala femení de la Conca de Barberà

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i la seva Conselleria d'Igualtat organitza el III Torneig de Futbol Sala Femení de La Conca de Barberà, amb el suport de diversos ajuntaments i de clubs de futbol de la comarca, i amb els objectius de, per una banda, reivindicar la igualtat de condicions de les noies en el marc d'aquest esport i, per una altra, promoure el futbol entre les dones joves.

Les bases que regulen la participació són les següents:

EL TORNEIG

  • Hi haurà un màxim de 8 equips amb un mínim de 7 jugadores i un màxim de 9. 
  • Les edats de les jugadores han de ser d'entre 12 i 15 anys (s’acceptaran les noies nascudes dins de l’any 2012 i noies nascudes durant el 2009). Caldrà autorització del pare, mare o tutor/a legal de la menor d'edat per participar en el torneig. Una vegada tancades les inscripcions, es farà arribar l’autorització a cada participant. Aquesta s’haurà de retornar signada, per poder participar del torneig.
  • El torneig se celebrarà el dia 1 de juny de 2024,  i començarà a les 9.00 h. L’horari de finalització es preveu  cap a les 15.00 hores aproximadament.
  • Totes les jugadores portaran/vestiran una samarreta esportiva que proporcionarà l’organització, el mateix dia 1 de juny. Durant els partits, es distingiran els equips mitjançant armilles. Cada jugadora haurà de portar la resta d’equipació esportiva.

ELS PARTITS

Tots els partits es realitzaran al pavelló David Rovira de l’Espluga de Francolí.

INSCRIPCIONS

  • S'ha de fer la inscripció al torneig de forma individual, i s’ha d’especificar el nom de l'equip (si és el cas) o bé si es vol jugar sense equip.
  • Les inscripcions són a través d'un formulari. Hi podeu accedir a través del QR del cartell o a través de l'enllaç: https://forms.gle/7fBuoEqc7t9FCvRQ8
  • El període d'inscripció és del 30 d’abril al 17 de maig, ambdós inclosos.

PREMIS

Totes les jugadores es podran emportar la samarreta esportiva. També es farà entrega d’un obsequi per a cada persona participant.